Back to All Events

Organisatieweekend


  • De Bosuil Bosuilstraat 4 3910 Sint-Huibrechts-Lille Belgium (map)

Organisatieweekend

Tijdens het laatste weekend van maart (i.e. 24 - 26 maart) schieten de inhoudelijke voorbereidingen voor het Vlaams Jeugd Parlement 2017 uit de startblokken. De werkgroepen inhoud en rekrutering gaan zaterdag aan de slag en de RvB-ploeg zal zijn eerste officiële algemene vergadering voorzitten op zondag. Dat alles in een informele sfeer waarbij de organisatieleden de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen en banden te smeden.

Hou je mailbox zeker in de gaten: een officiële uitnodiging voor het organisatieweekend belandt weldra tussen je mailverkeer. Inschrijven kan bovendien op de website via 'Info' > 'Organisatieweekend: inschrijvingen'.

Later Event: May 20
VJP-campagnedag Leuven