Voel je het reeds kriebelen? Ben jij tussen 17 en 27 jaar oud en gebeten door de politieke of journalistieke microbe? Heb jij heel veel zin om het beste van jezelf te geven in een debat of via een journaal? Twijfel dan niet om jezelf kandidaat te stellen voor de vijfde VJP-editie! Inschrijven kan enkel via onderstaand formulier.

De deelnameprijs voor deze zesde VJP-editie van 2019 bedraagt €90. De VZW voorziet eveneens in een sociaal tarief van €30. Wil je een aanvraag indienen voor dit sociaal tarief? Vermeld dit dan duidelijk in de 'Andere opmerkingen'-veld van het onderstaande inschrijvingsformulier.

De simulatie vindt plaats van zaterdag 26 (voor journalisten) of zondag 27 oktober (voor volksvertegenwoordigers) t.e.m. woensdag 30 oktober 2019. Daarnaast verwachten we dat alle geselecteerde deelnemers de voorbereiding doorlopen en aldus aanwezig zijn op de deelnemers- dan wel journalistendag.

Let op! Wanneer je jezelf inschrijft, verwachten we dat je aanwezig bent. Kosteloos annuleren kan tot maximaal 30 dagen voor de start van de simulatie (i.e. vrijdag 27 september vóór 23u59). Wanneer je annuleert tot twee week voor de simulatie (i.e. zondag 13 oktober), verwachten we 50% van het deelnamebedrag. Annuleringen op minder dan twee weken voor de simulatie worden niet terug betaald tenzij omwille van grondige redenen zoals een overlijden of ernstige gezondheidsproblemen.

 

Persoonsgegevens
Naam *
Naam
Geboortedatum *
Geboortedatum
Heb je nog bijkomende persoonlijke opmerkingen voor de simulatieweek (bijv. aanvraag sociaal tarief, allergieën, gezondheidsproblemen, aangepaste maaltijden omwille van religieuze redenen, ...), laat deze dan hier achter. Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Gegevens kandidatuur
Omschrijf in min. 200 en max. 500 woorden wie je bent en waarom je precies wil deelnemen. Overtuig ons ervan dat jij de geknipte kandidaat bent om deel uit te maken van de VJP-simulatie 2019. Schrijf in volzinnen.